Result SPM Sampai Hari Ni Tak Ambik Lagi TAPI Income 6 Angka


Remy Rudy - Income 6 Angka Walau Tanpa SPM

Remy Rudy hanya mempunyai kelulusan SPM yang BELIAU TIDAK PERNAH TAHU berapa keputusannya. Tekad memulakan karier sebagai penyunting rancangan television semenjak berumur 17 tahun dan terus mengembangkan perniagaannya di dalam bidang penyiaran.

Namun kerjaya beliau ini tidak dapat memenuhi minat dan kerjaya warisan dari ayah dan datuknya iaitu FOTOGRAFI. Beliau kemudian menyertai program Professional Photographer Apprentice Certificate (PPAC) dari Saiful Nang Academy dengan matlamat untuk menjadikan FOTOGRAFI sebagai karier.

Dengan minat yang tinggi, rendah diri dan komitment yang sangat baik, sepanjang program yang berlangsung beliau sudah berjaya mendapatkan kontrak rancangan tv fotografi bernilai RM300,000.00 dan karier jurufoto beliau kini sudah bermula melangkah dengan lebih jauh.

Hasil dari pembelajaran di dalam program PPAC, beliau terus mengembangkan perniagaannya kepada fotografi dokumentari dan fotografi fesyen.

Antara pencapaian beliau adalah :

1. Ketika menjadi apprentice di SN Academy, berjaya close sale sebanyak RM300,000.00 (rancangan tv fotografi)

2. Beberapa minggu sebelum tamat apprentice, beliau berjaya close sale sebanyak RM300,000.00 (rancangan tv pengembaraan makanan)

3. Sebulan selepas tamat apprentice, sekali lagi beliau berjaya close sale 2 kontrak architecture fotografi, bernilai RM400,000.00

4. Sekarang dalam proses close deal 5 kontrak bernilai RM1.5 juta untuk tahun 2016

5. Sepanjang di apprentice, Remy telah membuka sebuah studio fotografi dengan menjalankan kerja-kerja fotografi fesyen, dan portrait. Keuntungan dalam lingkungan RM4,000.00 hingga RM7,000.00 ribu sebulan (sedang dalam pertukaran studio yang lebih besar dan strategi pemasaran yang lebih agresif dengan sasaran keuntungan RM30,000.00 hingga RM40,000.00 sebulan.

6. Sedang dalam pembinaan buku travelog pertama beliau yang memaparkan kisah pengembaraan beliau dan adiknya merentasi 6 buah negara. Jangkaan cetakan pertama adalah pada Jun 2016.

Berbeza dengan program fotografi yang biasa, PPAC adalah 1 program yang memberikan setiap peserta satu pelajaran yang unik mengikut perkembangan karier mereka sendiri.

Pelajaran itu pula datang dari FOTOGRAFI/ PERNIAGAAN / PEMASARAN / PENGURUSAN dan segala apa yang di perlukan untuk mendapatkan PENDAPATAN DARI FOTO ANDA.

Konsep pembelajaran PROBLEM BASED LEARNING di Saiful Nang Academy memberikan input dinamik yang sentiasa berubah mengikut perkembangan teknologi dan trend market semasa dan MELEBIHI KEBERKESANAN program ijazah di universiti selama 3-4 tahun katanya. Jika di universiti kita belajar tapi tidak semestinya kita boleh buat tetapi di Saiful Nang Academy, kami belajar dan TERUS BUAT dan diperbaiki lagi dan buat lagi secara berulang-ulang.

Remy Rudy mendapat satu lonjakan perniagaan yang SANGAT SANGAT BESAR setelah mereka menyertai program PPAC ini. Alhamdulillah

Program juga dinamik dan walaupun anda sudah mempunyai perniagaan sendiri, ketika di dalam program anda masih boleh menguruskan perniaagan tersebut dan di masa yang sama mendapat pelbagai input berguna bagaimana mengunakan fotografi untuk membantu perniagaan anda.

LEARN THE "BUSINESS SENSE"

Tetapi ingat KEJAYAAN REMY RUDY adalah juga dari hasil usahanya yang gigih mengikut panduan yang telah kami berikan. Alhamdulillah,

Tiada istilah SPOON FEED disini, SEDIAKAN MENTAL DAN FIZIKAL ANDA UNTUK LATIHAN YANG AKAN MENGUBAH DIRI ANDA MENJADI LEBIH BAIK. InsyaAllah

Di SNAP Remy BELAJAR UNTUK BELAJAR dan bukannya semata-mata belajar. Apapun masalah dan visi yang timbul selepas itu semuanya mampu diselesaikan dan dilunaskannya.

Ini bukan program biasa, INI PROGRAM LUAR BIASA YANG AKAN MENGUBAH DIRI JIKA ANDA MAHU !!!

Jika berminat untuk menjadi salah seorang dari perantis seterusnya isi kan maklumat anda di sini : 1. https://goo.gl/8BDmhX 2. Boleh wassapkan "nama, email & telefon PPAC" ke +6010 222 9089 / email inquiry@snap.com.my

Untuk mereka yang ingin mengenali beliau lebih lanjut dan memerlukan perkhidmatan fotografi Dokumentari dan Fesyen : Remy Rudy

 

Sumber: SNAP Club

Share on

Top