Enzim Ganoni Waylife

Zulkifli Misran
Shah Alam
6987 paparan

 

 

Harini saya nak perkenalkan kepada anda produk Ganoni. Ganoni adalah kombinasi 2 herba yang memang terkenal dan tak asing dengan masyarakat kita, ianya adalah Cendawan Ganoderma dan Buah Noni (Mengkudu).

Noni (Buah Mengkudu)

Buah Noni Dr Ralph Heinicke

Kajian Oleh Dr. Ralph Heinecke

Kajian terhadap buah Noni telah dijalankan oleh seorang Ahli Biokimia yang terkenal, iaitu Dr. Ralph Heinecke.

Beliau mendapati kandungan Proxeronine dan Proxeronase terdapat dalam mengkudu dan merumuskan bahawa Buah Mengkudu dapat menjadi sumber pembentukan protein dalam badan manusia.

Dalam kajian fisiologi Dr. Heinecke, mendapati Proxeronine penting untuk mensintesis alkaloid Xeronine,  iaitu protein yang hanya dapat dihasilkan dalam usus manusia.

Kekurangan Xeronine boleh mengakibatkan pelbagai jenis penyakit.

Dr. Heinecke

 

Kajian Oleh Dr. Neil Solomon

Manakala penyelidikan yang dilakukan oleh 50 orang doktor ke atas pesakit, membuktikan Noni dapat membantu merawat penyakit seperti jadual berikut:

noni-merawat-penyakit
Purata keberkesanan Noni membantu merawat penyakit adalah 80%.

Dr. Neil Solomon, MD, PHD

Ganoderma

Ganoderma - GanoniMenurut Dr. David Chu, seorang pakar perubatan tradisional China di Calgary, Kanada menyebut di dalam buku Reishi Mushroom: Herb of Spritual Potency and Medical Wonder, Sylvan Press, washington ( 1990 ) karangan Dr Terry Willard bahawa Ling-zhi mempunyai kesan sedatif yang dapat melegakan sistem saraf pusat. Ling-zhi juga dapat membantu mengatasi masalah sukar tidur malam dan kegelisahan.

Menurut beliau, kajian-kajian menunjukkan Ling-zhi mempunyai pengaruh yang berkesan merangsang sel-sel darah putih untuk meningkatkan kekuatan memerangi gejala-gejala asing. Ling-zhi juga begitu ketara khasiatnya dalam kes-kes kanser. Rawatan radioterapi (sinaran radiasi) dan kimoterapi pada kebiasaannya akan mengurangkan bilangan sel-sel darah putih. Apabila dosej Ling-zhi diambil sebelum menjalani kedua-dua bentuk rawatan tersebut, bilangan sel-sel darah putih tidak akan berkurangan.

Dari kajian beliau, Dr Chu mendapati Ling-zhi amat berkesan untuk merawat asma, radang paru-paru dan batuk juga berkesan untuk mengeluarkan toksik daripada hati dan memelihara serta melindungi sel-sel hati. Kerana itu, Ling-zhi amat sesuai untuk merawat hepatitis. Ling-zhi juga adalah amat berkesan terhadap jantung terutama bagi mengatasi masalah kesesakan nafas, pengaliran darah ke jantung dan kestabilan fungsi jantung.

Masyarakat China menurut Dr Chu, semenjak dahulukala lagi percaya bahawa Ling-zhi berupaya mengimbangi organ-organ utama tubuh dalam menjalankan fungsi masing-masing. Dr Terry Willard sendiri di dalam buku tersebut, mencatitkan kesan Reishi sebagaimana yang beliau alami sendiri. Paling ketara adalah keberkesanan Reishi terhadap Sindrom Kelesuan Kronik di mana para pesakit yang kebiasaannya sering kelesuan dan tidak bermaya kembali aktif dan ceria.

Ganoni Terbukti Selamat

labtest1 labtest2

Lihat Hasil Antara Ribuan
Pengguna Yang Berjaya:

Pn Fatimah - Kuala Kedah.<br/>Sebelum Ganoni mengalami penyakit diabetes (kencing manis), darah tinggi dan kolesterol. Puan Zanariah 63 tahun <br/>- Sebelum Ganoni mengalami kencing manis, kerap mengantuk dan sakit lutut. Najib, Klang.<br/>Kencing Manis, Kudis dan Buasir Berdarah
Puan Safiah Liput-53 tahun.<br/>Diabetes. Andy-Kota Kinabalu.<br/>Pesakit Kencing manis. Abang Nan<br/>- Sebelum Ganoni Kencing Manis Kencing Manis<br/>- Sebelum Ganoni kesan Jahitan lambat sembuh

Saranan Cara Guna Ganoni:

Bangun pagi dari tidur.

Ambil segelas air suam atau air kosong, minum separuh.
titik-bawah-lidah

Ambil tiub Ganoni, dan titik 5 titik Ganoni di Bawah Lidah.

Jangan terus telan, biar kemam 10 saat supaya campur bersama air liur, barulah telan (saraf dibawah lidah menyerap lebih cepat kedalam tubuh).

Barulah habiskan air separuh gelas lagi.

Kemudian, buat sekali lagi sebelah malam (beberapa jam sebelum tidur).

 

Harga Produk

harga-ganoni1

harga-ganoni2

 

 

Ya! Saya Nak Order! (Klik Sini)

 

 

Disclaimer

Top