Masjid Sg Nibong Besar Ini Masih Perlukan Dana, Lebih RM10j


Ruang masjid yang sempit tak dapat tampung jemaah2 untuk solat jumaat. Projek dah lama tertangguh sebab tidak cukup dana. Masih memerlukan jumlah yang agak besar lagi untuk pembinaan semula Masjid Sungai Nibong Besar Pulau Pinang.

1918289_731660196936069_8740685749803114240_n 1937091_731660143602741_5374660768642470934_n

ANGGARAN KOS SEMASA

Melalui cadangan awal yang dikemukan oleh pihak perunding. Anggaran kasar bagi keseluruhan proses pembinaan ini adalah MELEBIHI RM10,000,000.00 (Ringgit Malaysia SEPULUH Juta).

12494986_731660013602754_8705852928538680737_n 10603571_731660063602749_8740940327084521203_n

SUMBANGAN BOLEH DI SALURKAN KE :

Bank : Bank Muamalat Bhd Nombor Akaun : 07020003505718 Nama Akaun: Masjid Sungai Nibong Besar

atau

MAYBANK : Nombor Akaun : 5573-8040-8573 Nama Akaun: QARIAH MASJID JAMEK SG. NIBONG BESAR

Bantuan derma dan sumbangan ikhlas diperlukan. Mohon disebarkan. Terima kasih

10624917_731660153602740_7381564079982856453_n

Jika selama ini kita selalu berdoa untuk diberi rezeki, hari jumaat adalah waktu yang tepat untuk membuat diri kita menjadi jawapan dari doa orang lain.

Marilah sahabat2 di fb nie kita menjayakan program ni dan wakafkan walaupun RM1 sekali pun.. bagi yang tk mampu untuk wakafkan duit anda cukuplah sekadarkan kongsikan page di bawah ini dan kongsikan pada rakan2 fb anda.

yer sy masih belum mampu wakafkan wang dalam jumlah yang besar. tapi saya mampu wakaf kan tenaga dan ilmu yang saya ada dengan membina fan page ini. bantu lah saya jayakan program ini.. kongsikan page ini di wall anda dan pada rakan2 anda.

P/S : saya masih handle page Masjid Sungai Nibong Besar, Penang. dan jadi admin walaupun masih duduk jauh dari penang dari tahun 2014. skrg tinggal di k.l harap ada penduduk sana boleh tolong update page tu. sebab tak brapa tahu aktiviti sana.

P/S/S : boleh tolong saya viralkan post nie. harap hari jumaat nie kita sama-sama semua dapat bantu meringankan beban masjid nie untuk kutipan dana. Semoga kita sama2 dapat manfaat pahala yang berkekalan hingga ke akhirat. aamiin.

INFO MASJID BOLEH RUJUK SINI :http://site.masjidsnb.com/main/3164/index.asp… Kredit: Khai Isc

Share on

Top